capture_0.png

Центарот за обука на пилоти и Министерството за одбрана нуди можност за практична настава за студенти  на ФИНКИ од 3-та и 4-та година.

Практичната настава ќе се реализира преку Летната школа за авијација од 20.06 (Вторник) до 23.06.2016 (Петок) во Центарот за обука на пилоти на аеродром Петровец. Во прилог се предлог програмата и постерот на школата.

За сите пријавени студенти обезбеден е бесплатен превоз до аеродром Петровец. Министерството за одбрана ги стави на располагање и користење сите свои меѓуградски линии до аеродром Петровец.

Кандидатите кои сакаат да се пријават за школата треба да испратат емаил на info@elbitsystems-mk.com со следниве податоци:

  • Име и Презиме
  • Емаил  
  • Датум на раѓање           
  • Број на лична карта     
  • Број на индекс
  • Факултет           
  • Отсек   
  • Студиска година            
  • Запишан семестар        
  • Телефон за контакт

 

ДокументГолемина на документ
PDF icon Постер210.21 KB
PDF icon Програма120.32 KB
0