Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за студенти и наставен кадар за студиски престој на високообразовните институции во ЕУ.

Подетални информации можат да се најдат на страницата на УКИМ  или во термини за консултации кај одговорниот координатор за ФИНКИ, проф. д-р Сузана Лошковска.

Подолу можете да го погледнете конкурсот.

 

ДокументГолемина на документ
PDF icon konkurs_2018-19.pdf212.32 KB
1