Компанијата Systems for enterprice објавува оглас за работа на следниви позиции:

  • Product Development Manager
  • Senior Front end developer
  • Junior Front end developer
  • Senior Back-end developer x2.

Повеќе информации за условите може да погледнете во документот во прилог.

 

ДокументГолемина на документ
PDF icon job_brochure_oct_2016.pdf483.46 KB
1