Компанијата S&t објавува оглас за вработување на повеќе позиции и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во прилог може да ги погледнете барањата за секоја позиција.

junior_java_developer.jpg

mid-senior_java_developer.jpg

senior_java_developer.jpg

0