Сеавус има потреба од вработување на инженер за верификација на квалитет на софтвер за вгнездени системи со следниве квалификации:

 

-          Ефикасно користење на Линукс оперативен систем

-          Основно познавање на електроника

-          Основно познавање на вгнездени системи (намена, методологија за изработка и верификација на апликации)

-          Основно познавање на Android OS

-          Одлично познавање на англиски јазик

-          Можност за патување во странство во траење од неколку месеци

 

На овој повик треба да се пријават само кандидати кои веќе завршиле со обврските на факултет или се при крај. Заинтересираните кандидати потребно е да испратат CV на blagoj.kupev@seavus.com

1