One Inside вработува Software Engineer Full Stack и Software Engineer Java и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе детали за позициите може да најдете на следните линкови: https://one-inside.com/jobs/software-engineer-full-stack/  и https://one-inside.com/jobs/software-engineer-java/

1