Inside Developmеnt објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Компанијата има потреба од Java developer, Front-end developer, QA engineer и Office assistant. Повеќе детали за позициите можете да добиете на следните линкови:
 
1