Emit Knowledge е во потрага по.NET back-end developer кој ќе ни се приклучи во:
- развој на тековните проекти во областа на: Contract Management, Data analytics and prediction, Vehicle Market Management;
- развој и надградба на нашиот: Software Development Framework;

 

Пишете ни на: career@emitknowledge.com

download.png

1