Компанијата Digicube објавува оглас за вработување.

 

 

Отворени позиции се следните:

  1. Senior PHP Backend Developer (WordPress)
  2. Intermediate PHP Backend Developer (WordPress)
  3. WordPress Developer
  4. Intermediate Frontend Developer
  5. Senior Android Developer
  6. Senior iOS Developer

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк.

1