НЕОКОМ АД Скопје објавува оглас за вработување за неколку работни позиции и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Детали за позициите и условите за пријавувување може да видите во датотеката во прилог.

ДокументГолемина на документ
PDF icon Вработување во НЕОКОМ47.64 KB
1