КЕССЛЕР Македонија е компанија која е активна на македонскио пазар од 2016 година.

Во нашата држава, но и на гупациско ниво, КЕССЛЕР вработува инженери во делот на развој и производство.

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк.

 

1