Компанијата ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ Скопје која се занимава со развој на софтверски решенија има потреба од 4 програмери со познавање на:

  • SQL
  • NET
  • C#
  • Java
  • HTML & CSS & JavaScript (познавање на AngularJS е предност)               

и ги повикува сите заинтересирани кандидати да аплицираат.

Заинтересираните кандидати можат својата биографија да ја испратат на contact@interway.com.mk.

1