Едусофт, компанија која се занимава повеќе од 25 години со развој на софтвер, лоцирана во Скопје – Стара Чаршија бара:

Програмер (2 извршитела) со полно работно време

Вашите работни задачи:

Како софтверски инженер ќе имате клучна улога во реализирањето на нашите проекти врзани со развој и одржување на софтверски апликации.

 

Потребни компетенции:

  • Завршен факултет (или при крај на студии) од областа на информатички науки (ФИНКИ, ФЕИТ,ПМФ,..)

Предност ќе имаат кандидатите со:

  • Познавање на ДЕЛФИ, C#, ASP.NET, MS SQL Server
  • Искуство во развој на книговодствени апликации

Пријавите со Ваша кратка биографија (CV), испратете ги на email адреса:  edusoft@edusoft.com.mk  до 15.06.2016.

Сите пријави ќе бидат разгледани а оние кои ги исполнуваат условите на огласот ќе бидат поканети на интервју.

1