Компанијата Дата Медикал Софтвер (ДМС) објавува оглас за вработување и пракса за студенти на ФИНКИ кои се во завршните години на академски студии.

Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации се достапни во следниов оглас:

ДокументГолемина на документ
PDF icon 1-2_java_developers.pdf200.85 KB
1