code.png

codeSTREETS, првиот официјален регистриран партнер на Salesforce во Македонија, нуди бесплатна академија за заинтересирани студенти кои сакаат да ја започнат својата кариера како сертифицирани професионалци за еден од најголемите технолошки гиганти, Salesforce.

ЗОШТО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ?

· За да станете дел од глобалната Salesforce економија вредна трилиони долари

· Да добиете пристап до високоплатени работни позиции ширум светот

· Да работите во глобални тимови составени од врвни Salesforce професионалци

· Да работите на возбудливи проекти во најуспешните европски и светски компании

· Да стекнете знаења и вештини кои нема да застарат следните децении

· Да научите и усовршите нови технологии (Аpex, Lightning Web Components, Aura)

· Да го поддржите светското движење за еднаквост и одржливост

ДАТУМ

15 март 2023 - 1 јули 2023

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА АКАДЕМИЈАТА

100 денови

КAKO ЌЕ СЕ ОДВИВА

Хибридно (онлајн и во канцелариите на codeSTREETS)

УЧЕСНИЦИ

Студенти од ФИНКИ кои се во завршни години од студиите.

БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ

20

НАЧИН НА РАБОТА

Обука за полагање на Salesforce сертификати преку предавања, консултации и практична работа на проекти.

НАЧИН НА ПРИЈАВА

При пријавата за учество студентите треба да испратат CV или LinkedIn профил на career@codestreets.com и да напишат нешто за себе.

 

ВЕБ СТРАНА: https://codestreets.com/salesforce-developer-from-zero-to-hero.html

 

0