Белгиската компанија со над 14.000 вработени ширум светот Support & Solutions Center Mk објавува конкурс за следната позиција: Business Intelligence (BI) програмери и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Рокот за аплицирање е 8 Март 2016 година.

 

Повеќе информации за огласот може да најдете на следниот линк.