Артисофт - една од водечките компании за изработка на SaaS (Software as a Service) решенија во регионот, објавува конкурс за практиканти. Кандидатите треба да се мотивирани апсолвенти кои сакаат предизвици и имаат аспирации да работат на големи и интересни проекти. 

 

Во текот на праксата (со можност за дополнително продолжување), студентите ќе имаат можност да работат со најнови и најмодерни технологии (Cloud  и мобилни технологии), на конкретни проекти кои се работат во компанијата.

 

Дополнителни информации за огласот може да погледнете на следниот линк