Германската компанија Wemovo со главно седиште во Берлин, објавува конкурс за вработување на следниве позиции:

  • Python developer
  • Mobile developer 

и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Потребните квалификации и начинот на аплицирање за позицијата Python developer може да видите на следниот линк, а за Mobile developer тука.