Компанијата АТС Македонија објавува оглас за пракса со можност за вработување. Работа на проекти во областа на индустриска автоматизација со користење на Web технологии во .Net 5, Angular 11, MSSQL, Azure, Docker. За повеќе информации можете да видите на следниот линк https://www.ats-global.com/job/junior-software-developer/ . Заинтересираните може да аплицираат на огласот или испратете ни CV на info.MK@ats-global.com

1