Почитувани студенти,

 

Ве известуваме дека на 10.09.2021 и 13.09.2021 студентска служба нема да работи поради уписи на нови студенти.

Потврди може да добиете по електронски пат со поднесување на електронско барање преку системот iknow и испраќање на електронска порака на uverenija@finki.ukim.mk.