ФИНКИ стана поддржувач на овогодинешната конференција за сите вљубеници во податоците, Data Sciene Conference Europe. Конференцијата оваа година ќе се одржи on-line, 15 – 19 ноември, https://datasciconference.com

Организаторите ве повикуваат да се вклучите на еден од двата можни начини. Прочитајте подетално тука.

1