Netcetera Macedonia ве поканува во своjот хаб на 20.02.2020 да се приклучите на Hash Code 2020. Hash Code е тимски, програмерски натпревар организиран од Google, за студенти и професионалци од целиот свет. Тимовите се состојат од 2-4 членови, и имаат слобода во избор на програмскиот јазик. Регистрирајте го вашиот тим најдоцна на 17-ти февруари и изберете ја канцеларијата на Netcetera во Скопје за вашето место за натпреварување и дружење.

 

Регистрација на тим: g.co/hashcode

Избор на hub: http://g.co/hashcode/hubs

Дознајте повеќе на официјалниот Facebook настан https://www.facebook.com/events/456656465023771/

grupna1.jpg

img_0271.jpg

img_0254.jpg

1