Ве покануваме за учество на овогодинашната 17та по ред конференција CIIT 2020 од 8 до 10ти Мај 2020 година во хотел Монтана во Крушево.

Конференцијата е во организација на ФИНКИ.

Повеќе детали за конференцијата можете да најдете на линкот.

1