Во организација на групата Data Science Macedonia и одделот на македонската ИЕЕЕ секција за компјутери, како и Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) и Факултетот за Електротехника и информациски технологии (ФЕИТ), на 17.12.2019 година (вторник) со почеток во 18:00 часот во Амфитеатарот на Технолошко-металуршки факултет, ќе се одржи покането предавање на тема:

“We are on a journey to be the most valuable pizza brand on this planet. That’s why we need Data Science”

Предавачи:
Игор Димовски, PhD, Slice Macedonia
Kлиментина Раткова, MsC, Slice Macedonia

Мала закуска и пијалоци ќе бидат обезбедени од страна на компанијата Slice.

 

0