Почитувани студенти,

Salesforce Community Macedonia во соработка со ФИНКИ би сакале да ве покани на првиот
SALESFORCE for Students Development Workshop во Македонија.

Salesforce e cloud computing software as a service компанија која специјализира во Cloud Computing. Како број #1 cloud платформа, нуди различен тип на услуги. Од една страна им овозможуваат на бизниси и фирми да користат cloud технологија за подобро управување со клиенти, партнери и потенцијални соработници. Додека од друга страна Salesforce платформата им отвара нови можности на IT инженерите. Во Македонија, Salesforce е брзорастечка платформа која нуди кариери од повеќе области во IT индустријата.

Студентите кои се заинтересирани за учество на настанот ќе се стекнат со решањава не реална проблематика, како и со запознавање на платформата и проблемите со кои секојдневно се соочуваат IT инженерите. Покрај тоа ќе имаат можност и да добијат од прва рака дополнителни информации околу IT кариерите кои ги овозможува Salesforce.
Сите заинтересирани студенти е задолжително да се регистрираат на настанот подолу и воедно да се зачленат во групата каде што би добивале повеќе информации за следни настани од ваков тип.
Повеќе информации на: https://trailblazercommunitygroups.com/e/mz26p3/
Првиот Salesforce for Students настан ќе биде оддржан на 22.02.2020, во Барака 1 на ФИНКИ. Рок за пријавување е 14.02.2020. Настанот е ограничен на 25 учесници.

Со почит,

Salesforce Community Macedonia

salesforce_0.png

agenda_0.png

0