Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ),на 18.06.2018 со почеток во 18:00 часот, во анексот на ТМФ, организира покането предавање на тема:

"Deep Neural Networks: Optimization, application and explaining decisions"
 
Повеќе информации може да најдете на следниот линк
0