На 24.10 (вторник) во 14 часот во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржи покането предавање со наслов "Concurrent Data Structures: Semantics and Relaxation" од проф. Ана Соколова од Computational Systems Group, Department of Computer Sciences, University of Salzburg.
1