ЕЕСТЕК ЛК Скопје со гордост ви го најавува најновиот модул на ЕЕСТЕК Академија, посветен на Soft Skills. Настанот ќе се одржува на 7-ми, 14-ти и 21-ви Октомври, од 12 до 16 часот, во просториите на ФИНКИ. Модулот ќе се состои од три предавања од кои: 
 
- Communication Skills – Моника Ризовска од Endava 
- Influence – Стефан Митевски од Systems 4 Enterprise 
- Time management – Бранко Секованиќ, официјален тренер на EESTEC 
 
22051216_1720935724586332_4155927868072273947_o-1.jpg
 
Линк за пријавување: https://goo.gl/forms/ECpdK1mHaKAFkMB93 
Повеќе информации за настанот: https://www.facebook.com/events/905425412946750 
0