Почитувани студенти,
со цел подобро запознавање со натпреварот IEEE Xtreme, во среда (27.09), во 19:30, во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржи кратка презентација на овој натпревар. Доколку сте заинтересирани за учество на натпреварот, ве повикуваме да се запознаете подобро со условите и можностите за учество. Презентацијата е во коорганизација на ФИНКИ и одделот за компјутери на македонската IEEE секција. 
 
1