Компанијата ИН2 објавува оглас за работа на следнива позиција:

 

.Net Solution Developer

 

Потребно е познавање на:

  • ASP.NET;
  • ASP.NET MVC;
  • SQL server

 

Задолжителни услови:

 

  • познавање на Microsoft развојна околина;
  • одговорност,самоиницијативност и посветеност во работата;
  • подготвеност за работа во тим;
  • континуирано учење и усовршување;
  • англиски јазик.

 Заинтересираните кандидати да ги достават своите биографии на следниве e-mail адреси:

 rabota@in2.mk

 marija.stojceska@in2.mk