Inside Development има потреба од Java девелопери, со познавање на JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3. Заинтересираните кандидати можат да добијат подетални информации на овој линк.

Кандидатите својата биографија можат да ја испратат на jobs-mk@one-inside.com