Компанијата ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл објавува оглас за работа за следнава работна позиција:

 

Програмер (.NET DEVELOPER)

 

Потребни квалификации:

 

 • Образование: ВСС
 • Работно искуство: со работно искуство минимум 2 години
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Одлично познавање на Англиски јазик, друг јазик ќе се смета за предност
 • Напредно познавање на компјутерски алатки MS Office (Word, Excel, Power Point, MS Project, Visio, Access), напредно познавање Microsoft SQL, напредно познавање ASP. NET, напредно познавање на веб сервиси, познавање на HTML и XML Дополнителни квалификации/вештини/познавања:
 • Познавање на софтверски архитектури
 • Дизај и развој на ERP решенија ќе се смета за предност
 • Познавање на платформи за автоматизирање на процеси ќе се смета за предност
 • Тимска работа
 • Одлични комуникациски и аналитички спосбности, организираност и систематичност во работата

 

Опис на работни задачи:

 

 • Развој и одржување на веб сервиси и апликација
 • Имплементација на работни процеси во отворена платформа
 • Одржување на SQL бази
 • Одржување на веб сервер за потребите на веб сервисите и апликациите
 • Интеграција на нови веб сервиси и апликации со веќе постоечки

 

Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, доставете ги по електронска пошта на: kariera@geing.com.mk не подоцна од 15.12.2015.

 

Работното време започнува од 08:00 часот до 16:00 часот. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.