Inside Development има потреба од front-end девелопери, со познавање на JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3. Заинтересираните кандидати можат да добијат подетални информации на овој линк.

Кандидатите својата биографија можат да ја испратат на jobs-mk@one-inside.com