thumbnail_from_zero_to_hero_1.png

codeSTREETS, првиот официјален регистриран партнер на Salesforce во Македонија, нуди пракса за заинтересирани студенти кои сакаат да ја започнат својата кариера како сертифицирани професионалци за еден од најголемите технолошки гиганти, Salesforce.

ЗОШТО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ?

· За да станете дел од глобалната Salesforce економија вредна трилиони долари

· Да добиете пристап до високоплатени работни позиции ширум светот

· Да работите во глобални тимови составени од врвни Salesforce професионалци

· Да работите на возбудливи проекти во најуспешните европски и светски компании

· Да стекнете знаења и вештини кои нема да застарат следните децении

· Да научите и усовршите нови технологии (Аpex, Lightning Web Components, Aura)

· Да го поддржите светското движење за еднаквост и одржливост

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ПРАКСА

100 денови

КAKO ЌЕ СЕ ОДВИВА

Хибридно (онлајн и во канцелариите на codeSTREETS)

УЧЕСНИЦИ

Студенти од ФИНКИ кои се во завршни години од студиите.

БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ 20

НАЧИН НА РАБОТА:

Обука за полагање на Salesforce сертификати преку практична работа на проекти

НАЧИН НА ПРИЈАВА

При пријавата за учество студентите треба да испратат CV или LinkedIn профил на career@codestreets.com и да напишат нешто за себе.

ВЕБ СТРАНА: https://codestreets.com/salesforce-developer-from-zero-to-hero.html

 

0