Почитувани бруцоши, ни претставува особена чест да ве поканиме да присуствувате на свечениот час за академската 2017/2018 година на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

Свечениот час ќе се одржи во Кино Милениум на 18.09.2017 година, со почеток во 11:30 часот.

Редовната настава на факултетот започнува истиот ден и распоредот ќе биде дополнително објавен. 

img_9096.jpg

0