Почитувани бруцоши,

 

Факултетското студентско собрание при ФИНКИ ве поканува на првата досега ориентациска недела,

која ќе се одржи од 26ти до 28ми септември од 13:00 до 16:00 часот во амфитеатарот на ТМФ.

 

Следете ги ФСС ФИНКИ за повеќе информации околу настаните и предавањата кои ќе бидат дел од ориентациската недела.

 

Дополнително, за подобра организација на настанот, можете да го пријавите своето присуство на оваа анкета: forms.office.com/r/gDBrMruV3P

 

 

Би благодариме, 

ФСС ФИНКИ

0