Огласи Види ги сите

ное
22
2015

Работа во Singular

Компанијата Singular објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Компанијата има потреба о...

ное
23
2015

Работа во Inside Development

Inside Development има потреба од Java девелопери, со познавање на JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3. Заинтересираните кандидати можат да доби...

ное
24
2015

Работа во Bransys

Kомпанијата Bransys објавува отворен конкурс за работни позиции и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации...

ное
24
2015

Работа во Matrix Global

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информ...

Известување по е-пошта

Пријави се за да добиваш известувања по е-пошта: